Home

The Short Girls .

My photo
People call me mia or miah. An alter-ego. Certain things in here is a HISTORY!

Budak Budak PENDEK. Gua je tinggi.

My Baby Guitar :)

Lilypie First Birthday tickers

Friday, August 22, 2014

bulatan kawan











aku tak tahu kenapa,
aku pergi hujung dunia,
aku masih jumpa orang yang berkaitan


dalam berjuta manusia, kenapa aku mesti jumpa orang yang sama
aku pusing pusing muka sama juga aku jumpa.
lagi sebal hati bila orang yang kita tak harapkan pun ada dalam bulatan tu


kadang kadang aku rasa nak bersendiri dekat kutub selatan
berkawan dengan orang yang duduk dalam igloo


mungkin sebab bumi ni bulat
pusing setara mana, nanti akan jumpa penghujung yang sama
tak ada bucu.


mungkin bila dunia ni bulat,
saya dan kamu akan berjumpa
berjumpa di tempat pertemuan Adam dan Hawa.
walau hujung dunia mana kita ada.
sebab dunia ni bulat.


2 comments:

Ania said... REPLY

Salam kenal Mia! Saya dari team Kumpulbagi. Blognya nice.
Jika Anda mau mempromosikan blognya lagi dan share files dengan gampang kunjungi page kami di: www.kumpulbagi.com
Semuanya gratis, cepat dan tanpa limitasi. Anda bisa upload sebanyak files (audio, video, pdf, jpg, dll.), membuat koleksi berkas dan bagikan dengan lainya.
Coba servis kami tanpa registrasi:)

Kostya Shaknov said... REPLY

Тут по ссылке:) индивидуалки Харьков
Надоели глупые и неопытные дурочки? Тогда от меня ты будешь в восторге! В постели я настоящий мастер, а общение со мной интересное и живое. Когда суть дела обдумана заранее, слова приходят сами собой.