Home

The Short Girls .

My photo
People call me mia or miah. An alter-ego. Certain things in here is a HISTORY!

Budak Budak PENDEK. Gua je tinggi.

My Baby Guitar :)

Lilypie First Birthday tickers

Monday, April 11, 2011

Segmen: Europe Lucky Draw by Trigyy


by : TRIGYY

I think this segmen is kinda interesting sebab.... Saya tak berjaya sampai kat luar negara lagi .. Ramai kawan dah sampai sana, study sana. tu lah sape suruh tercicir B+ dalam result SPM. :( Sedih kan..
So kalau dapat sourvenier dari oversea ni lebih kurang pergi oversea lah jugak kahkahkah. Kesian.. =.="
Duduk dekat tempat sejuk dah pernah. Mulut berasap-rasap time cakap pon dah pernah. Nak tahu baca entri SINI

So bagi korang yang tak pernah pergi ke oversea, benda ni  kira macam big oppurtunity for you all dapat bau bau oversea especially Europe. Dari Malaysia nak pergi Europe mahal wooo. Lainlah pergi Indon ke Thailand ke. Pernah jugak saya sampai..HAHA

So jom ramai ramai tengok page dia yang ni. Kalau interested, join la.. :)  ..TRIGYY

nota kaki: tak sabar tunggu Trigyy balik..kahkahkah  *Eiffel Tower*

0 comments: