Home

The Short Girls .

My photo
People call me mia or miah. An alter-ego. Certain things in here is a HISTORY!

Budak Budak PENDEK. Gua je tinggi.

My Baby Guitar :)

Lilypie First Birthday tickers

Thursday, April 7, 2011

MICHAEL LEARNS TO ROCK WORLD TOUR LIVE IN MALAYSIA 2011


Whoa!!.. That is my first word came out from my mouth. Last year diaorang dah pernah datang dah. Tahun ni diorang datang lagi. And paling best dan berita gembira bagi peminat MLTR dari  Pahang, dia ada buat road tour kat Kuantan Dewan Sukpa.. :D:D

BANNER
Dia ada buat di 3 tempat, iaitu
Penang, KL dan KUANTAN.

Bagi sesiapa yang terlepas concert Jason Mraz hari tu, korang boleh ubah angin pergi ke konsert ni pulak.

For More Information dan tempahan, boleh layari MICHAEL LEARNS TO ROCK TICKET

Saya tak boleh pergi, sesiapa yang berminat pergilah.

Saya paling adore lagu dia yang ni..

YOU TOOK MY HEART AWAY~~


*Eh rajin betol saya update tentang konsert ni kan..=.=" .  Lagho je semua ni..haih........

8 comments:

Cik Cempaka said... REPLY

hoho, sangat lah suker lagu2 pak cik mikel nie

Amira Anorah said... REPLY

cik cempaka: hehe..lagu dia best..:)

Ecah Ecot said... REPLY

peminat konsert ke ape??hehe..i g singapore la mase 2..lalala

Amira Anorah said... REPLY

ecah: nak itot!!!..huhu

APi said... REPLY

eh jom la norah..
best ni..
rock tuu..

Amira Anorah said... REPLY

@Api : jom jom..api belanja..ehhehehe

cik aufa faqihah said... REPLY

ta pena g konsert even once

nak tgu amira bawak fa g sane free, hahaha XD

Amira Anorah said... REPLY

emm..mira tadok duit la aufa..hehehhehee