Home

The Short Girls .

My photo
People call me mia or miah. An alter-ego. Certain things in here is a HISTORY!

Budak Budak PENDEK. Gua je tinggi.

My Baby Guitar :)

Lilypie First Birthday tickers

Tuesday, April 5, 2011

... Dalam Botol . Kontroversi lebih atau ?

Saya dah tengok cerita ni masa  dia baru  keluar hari tu. Dulu cerita ni dikhabarkan kontroversi sangat.  Nak tengok jugak "kehebatan" cerita ni. Pengarah dia Khir Rahman. Saya rasa sebelum ni pengarah dia Raja Azmi. Tak tahu lah kenapa tukar.
Masa mula-mula cerita tu ada lah beberapa adegan yang buat saya asyik tergelak je. You know what i mean. Maksudnya adegan panas antara lelaki dengan lelaki  yang tak lah panas sangat tu .Tapi lepas tu, cerita dia sangatlah bosan. Kelemahan cerita ni,  ialah pada jalan cerita dia yang sangatlah meleret-leret. Cerita dia slow. Klimaks cerita ni sangatlah lambat. Satu satu scene pon berjela-jela. Nak tunggu dia kahwin pon kita boleh siap krohh krohh la. Menangis sampai berjam-jam. Angkat hantaran berjam jam.  Saya tak tahu lah apa yang kontroversi sangat tentang cerita ni. Jalan cerita pula sangatlah klise. Saya mengharapkan ending dia dapat tutup kelemahan cerita ni. Tapi ending cerita ni sangatlah  teruk plus membosankan.
Mungkin hebat atas nama kontroversi je.....

SCENE NI LAH BUAT SAYA KETAWA.


*Arja Lee hensem..


Semua lelaki hensem GAY KE?

7 comments:

Ifti Larina said... REPLY

haha apa2 pun i dont like this kind of movie.

SyedGraphiX said... REPLY

sy hensem sy x gay XD

MagikaKotak said... REPLY

raja azmi suka cari kontrevasi.. isk2..apa punya movie gay la dia buat..isk2

APi said... REPLY

ah..
gay..

Nebengz... said... REPLY

ok saya bukan gay

Encik Psychopath said... REPLY

Tak juga. Saya yang straight ni hensem je.

Ecah Ecot said... REPLY

dh agak dh x best...tgok hop la..comel..hehe