Home

The Short Girls .

My photo
People call me mia or miah. An alter-ego. Certain things in here is a HISTORY!

Budak Budak PENDEK. Gua je tinggi.

My Baby Guitar :)

Lilypie First Birthday tickers

Wednesday, April 6, 2011

BRUNO MARS LIVE IN MALAYSIA!

Korang tahu tak Bruno Mars datang Mesia? Emm..Korang memang hapdet dengan menda menda macam ni.
Seriously bila tengok sorang budak yang boleh kabo kategorijunior ni tayang tiket nya. Ok, aku jeles.. Haha..
Nok g getek!!

So, dengan pantas dan tangkas nya aku mencari informasi terkini tentang mamat bergigi chantek itu...




GILA!.. 10 APRIL NI..Saya tak tahu pon..:O


Namun apakah daya,  Saya kecewa.... Waaaaaaaaaaaaaaaaa.. Tiket dah habis..T_T
WAa...guane nak tengok...:(
Tengok Youtube je la....

NAk dengor lagu Talking to the Bulan.. :(

#tacink dengan Bruno Mars 25 saat!



Ni tiket dia. Tak lah mahal sangat macam tengok Super Junior. Cantik dah tuu.. Tapi.........


DAH SOLD OUT!!!!!!


MUNGKIN KITA HANYA BERTEMU DALAM MIMPI JE LAH...:(

9 comments:

man yusoef said... REPLY

dah terlepas...waahh...tapi agak sedap ah suara mamat ni..haha

Ecah Ecot said... REPLY

new song marry me ke ape tah..but grenade mmg besh!

Mya Edora said... REPLY

baru plan nak pegy dgn ayah alih2 sold out :(

aslann said... REPLY

ee baru tahu..lambatnyaa..ahahaha...mamat ni pendek tau...tp suare sedap..lalalalala..

APi said... REPLY

lambat ngat aok taunye..
kala kabor nok pegi ari tu boleh koi book kan tiket..
tapi dah sold out la sekarang..
kehkehkeh

Admiral Hafiz said... REPLY

best ke?


Entry Terkini: Pencalonan Header Blog Lelaki / Wanita Pilihan

nur amalina athman said... REPLY

suka lagu tue..talking to the moonnnnnnnnnnnnnnnnn

trigyy said... REPLY

hahahha.... yeker nk pergi klu tiket still ada? mahal tu...

mana gula2? dah komen nie.. hha

Amira Anorah said... REPLY

@man yusoef : memang la sedap dari man..hahaha

@ecah: marry best!

@mya: tgk MLTR plak..hehe

@aslann : nape tak bgtahu? :((

@Api: api byr eh?hehehe

@abg admiral: best lerrrrr...

@amalina: samo lah!

@3G : mana eiffel tower?hahaha