Home

The Short Girls .

My photo
People call me mia or miah. An alter-ego. Certain things in here is a HISTORY!

Budak Budak PENDEK. Gua je tinggi.

My Baby Guitar :)

Lilypie First Birthday tickers

Wednesday, March 23, 2011

Jatuh cinta dengan cikgu. [Kenangan SPM]

Esok adalah hari untuk budak-budak SPM nak ambil result. So, ramai gila yang tweet or post pasal SPM . Penuh timeline pasal SPM punya kenangan lah apalah.

Cakap pasal kenangan SPM, pernah tak masa dolu-dolu korang jatuh cinta dengan cikgu? Saya ni bukan kategori jatuh cinta .kahkahkah [ayat cover]

TApi ada sekali tu, iaitu cikgu Fizik, yang dulunya perempuan, tapi dia bersalin, so terpaksa digantikan dengan cikgu lain. At first,kitorang curious juga la siapayang ganti cikgu kitorang yang bersalin tu? Orang cakap hensem. Biasalah kat sekolah, gosip cepaat je tersebar .

So , time kelas fizik tu kitaorang masuk kelas dia. Disebabkan saya rabun, saya tak nampak muka cikgu tu. So, saya kata lah tak hensem pon masa kawan saya selok kata cikgu tu hensem. Sekali saya pakai spek.

OMJayyy..hensemnya cikgu itu. Cair 32 saat tau! PAstu kelas dia yang seterusnya, time ada benda tak paham je, nak tanya.  Tapi malu-malu macam tu. Sumpah gedik. Time tanya muke blushing2 OMG!..hahha

Tapi serius, cikgu tu best sangat !! Dia ajar budak - budak macam ajar kawan. Rilex and sempoi at the same time, tegas.

Btw, dia seorang CHINESE. Saya punya taste sangat bagos kan? :D




Korang pernah jatuh cinta dengan cikgu?

6 comments:

APi said... REPLY

nak andy lau jek..

kOtAkmAgiKa said... REPLY

andy lau tua dah.. :P

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said... REPLY

hahaha~ andy lau memg encem!!!

Shazwan said... REPLY

psl jatuh cinta nih..pnah la jgk..time form 4..dia cikgu praktikal subjek kimia..giler comel cikgu tu..eee..geramnye..wan plak murid feveret dia..mmg slalu ade pluang borak ngan dia..

Ujang9897 said... REPLY

derm..hahaha

cikgu praktikal gua cun.

Anis Farzana said... REPLY

saya pun pernah jugak mengalaminya. hihihi :D