Home

The Short Girls .

My photo
People call me mia or miah. An alter-ego. Certain things in here is a HISTORY!

Budak Budak PENDEK. Gua je tinggi.

My Baby Guitar :)

Lilypie First Birthday tickers

Tuesday, February 1, 2011

Suai kenal BLOGGER BARU : Edisi Februari ..

As salam...
Ni entry untuk blogger baru yang dibuat oleh Ben Ashaari..=)


Pendapat saya tentang 1TUBE ni : Saya rasa bagos jugak bukak satu web untuk video-video yang dimuatnaikkan oleh orang- orang Malaysia (orang luar ada jugak ke?)  ..So,senang untuk kita cari apa-apa yang berkaitan kat Malaysia ni and at the same time kita boleh tahu apa yang orang Malaysia minat.Plus,kita patut sokong barang buatan Malaysia , ye tak? Asyik dok sokong barang luar je, kadang-kadang kita kena sokong barang negara kita jugak. ok,enuf.



DUNIA BLOG DI MALAYSIA SEMAKIN MENARIK KERANA .... (lebih seratus patah perkataan,tapi takot over je(!))

kerana bagi saya blog merupakan medium untuk kita berkongsi pendapat,luahan rasa,idea kepada orang yang berminat dengan idea kita. Kalau di dalam blog,kita tak perlu bimbang orang tak mahu dengar apa yang kita perkatakan atau suarakan, it is like take it or leave it. Kalau di luar, jika kita bercakap pasal sesuatu yang orang tak suka,semestinya kita akan dicaci dan dicemuh kan?? Takkan kita nak pergi cari orang untuk suarakan pendapat kita?? Lagi satu,blog ini tak punya had umur . Jadi,semua peringkat umur boleh suarakan pendapatnya masing-masing. Sebagai contoh, budak yang masih dikategorikan sebagai bawah umur, ada ke yang nak mendengar?? Nak masuk Parlimen tak cukup umur..HAHAHA...Kalau orang tua boleh la,itupon kalau layak. (tak de kaitan dengan politik pon ok). LAgi sekarang, saya tengok ramai yang berfikiran sangat luas dan beyond their age untuk budak-budak ,so blog is the best place for them. Blog juga menjadi tempat kita meluahkan perasaan dan berkongsi dengan orang lain. yang membuat kan blog ini menarik,apabila kita bersama-sama berkongsi pendapat sekaligus membuatkan kita mencipta suatu benda yang dipanggil "PERSAHABATAN" macam kat SB...Blogger2 kat Malaysia ni jugak selalu bawa input yang terkini dan baik....Success blogger2 (!)

4 comments:

zubir othman said... REPLY

Salam new blogger

nice blog...hehehe

jom singgah blog saya

http://zubir5588.blogspot.com
\segala komen dan cadangan adalah amat dialu-alukan...tq

KONCO BLOGGY! said... REPLY

SAYA SUKE SGT KOMEN AWAK.. TERLALLU COMEL LA...

faizlaster said... REPLY

cane kalau ade stalker x puas hati ngn ape yg kita tulis lam blog kita tu...?



http://faizlaster.blogspot.com/2011/02/soalan-kepada-stalker.html

Nadhirah-chan said... REPLY

suka cari kawan dgn blog , dan awak kawan terbaru saya , *cheaaa* salam perkenalan ok :)