Home

The Short Girls .

My photo
People call me mia or miah. An alter-ego. Certain things in here is a HISTORY!

Budak Budak PENDEK. Gua je tinggi.

My Baby Guitar :)

Lilypie First Birthday tickers

Tuesday, January 25, 2011

Jadi bijak masa cuti .

Disebabkan cuti panjang gila ini, Aku tak nak lah menjadi seorang pemalas. So ,mencarilah kelas -kelas untuk lepasan SPM ni. Senang cerita orang panggil short courses. Aku cuma dapat beberapa kelas je. 




Kelas English, kelas IT,..tu je..and i did think to go to Guitar class...tapii......lain kali lah...


Lepas tu tadi,kawan ada bagi information tentang kelas Mandarin. Sangat menarik, RM10 je bayar ..(O_O)!
MURAH KOT!..dekat kolej something name dia apa tah. Dah la lama,.. Dari pukul 6 sampai 10 malam!
wow!


Tapi masih perlu mencari orang lagi.. Aku harap kelas ini akan jadilah, aku betul-betul minat bab bahasa ni.


so,InsyaAllah jadi lah kelas ni...


4 comments:

nazuhan said... REPLY

jgn sprh jln suda la ya..hehhehehe

Amira Anorah said... REPLY

tak..insyaAllah tak..hehehe

... said... REPLY

as salam..betul tu.jangan separuh jalan :)
say ada nota-nota belajar bahasa mandarin.
boleh kongsi ke?
eh? kenapa kena cari orang yang nak belajar lagi? siapa yang kena promo? kolej tu ke, pelajarnya? 0_o?

Amira Anorah said... REPLY

InsyaAllah boleh..^^
tak cukup orang..
tak tahu la sape..
pelajar kot..
terima je lah..^^