Home

The Short Girls .

My photo
People call me mia or miah. An alter-ego. Certain things in here is a HISTORY!

Budak Budak PENDEK. Gua je tinggi.

My Baby Guitar :)

Lilypie First Birthday tickers

Saturday, January 22, 2011

Dah cantik baru jalan-jalan..

Disebabkan kondisi blog saya yang agak tak cantik dan cacat disana,situ,sini..
 jadi saya malu untuk ber-blogwalking dan tinggalkan komen..
 Mane la tahu mereka2 tu rajin nak melawat ke..
Maluuu je... taknak lah!  *blushing2*
So,blog ini perlu di make up cantik-cantik guna Maybelline sikit + Silky girl lipstik sheer colour sikit tapi tak boleh pakai Simplysiti sebab tak sesuai...HAHAHA..

okay,mengarut di pagi hari...Nak tido..Salam...


xoxo
AmiraAnorah

2 comments:

... said... REPLY

as salam..
adik nak cari blog tutorial nak cantikkan blog ya?
say ada linknya.kalau berminat, saya akan post backlinknya kat sini dengan kadar yang segera.tapi perlu ingat.kalau nak mencantikkan blog, jangan sampai blog jadi 'berat'.pasang widget-widget yang perlu je :)

Amira Anorah said... REPLY

as salam...saya ade letak widget kat tepi ni..dah buang dah..serabut je rase...
post lah.. mana tahu kalau2 berminat ke...^^..
btw,,thanks ye..